Monoprint, een 1 malige druktechniek waarbij verschillende kleuren verf over elkaar heen gedrukt kunnen worden. Beelden kunnen overlappen, in een andere kleur verder gaan en doorelkaar heen zichtbaar zijn en nieuwe beelden doen laten onstaan. Kern blijft, deze print die ontstaan is, is eenmalig, een origineel en kan niet nogmaals afgedrukt worden. Ik vind deze techniek heerlijk om mee te werken. Het resultaat is direct zichtbaar voor mij als maker en de kleurschakeringen door de verschillende lagen verf biedt eindeloos experimenteermogelijkheden.
Handgemaakte ansichtkaarten, set van 5 stuks en allemaal origineel!
Kaartenset heet "Karper" & "Connie"en dat is op abstracte wijze te herleiden naar de schubben structuur of de conifeerstructuur. Welke set is jou favoriet? De afmetingen van de kaarten is A6 ook wel bekend als 10,5 x 14,5 cm. Set van 5 kaarten voor 12,95 inclusief verzending naar jou.

Deze kaarten zijn te koop, zie mijn etsy sjop of neem contact met MIJ op!
Heb je specifieke wensen, betreft de hoeveelheid kaarten die je graag zou willen hebben, kleurstellingen of thematiek? Hier kan aan gewerkt worden, stuur mij een bericht als je durft!
Back to Top