Monoprint, een 1 malige druktechniek waarbij verschillende kleuren verf over elkaar heen gedrukt kunnen worden. Beelden kunnen overlappen, in een andere kleur verder gaan en door elkaar heen zichtbaar zijn en nieuwe beelden doen laten ontstaan. Kern blijft, deze print die ontstaan is, is eenmalig, een origineel en kan niet nogmaals afgedrukt worden. Ik vind deze techniek heerlijk om mee te werken. Het resultaat is direct zichtbaar voor mij als maker en de kleurschakeringen door de verschillende lagen verf biedt eindeloos experimenteermogelijkheden.

"Karper" & "Connie" en dat is op abstracte wijze te herleiden naar de schubben structuur of de conifeerstructuur. Welke set is jou favoriet? De afmetingen van de kaarten is A6 ook wel bekend als 10,5 x 14,5 cm. Set van 5 kaarten met 5 semi-transparante enveloppen.

Heb je interesse in een persoonlijk set kaarten waarbij het aantal kaarten naar jou wens  is en je ook invloed  over kleur en thematiek kunt uitoefenen? Stuur mij een persoonlijk bericht en we  bespreken wat ik hierin voor jou kan betekenen. 
Back to Top