Om de wereld een stukje gezelliger te maken door af en toe wat aandacht naar iemand te sturen in de vorm van een kaart die je per post verstuurd, dát is de inhoud van dit project.   Het Kunst Kaarten Jaar Abonnement gaat haar derde jaar in. Het project word in stand gehouden door "attente vrienden", daar kun jij er ook één van zijn. 
Een jaar lang krijg je elk kwartaal een pakket met 5 KUNSTKAARTEN om te sturen naar vrienden, familie & kennissen. Een kunstkaart is een unieke kaart die ik elk kwartaal speciaal voor jou maak, er zijn er geen twee dezelfde. Ook zit in dit pakket de benodigde postzegels en enveloppen om jouw zending gelijk te kunnen posten in de brievenbus op de hoek! Het enige wat jij nog hoeft te doen is in je pen te klimmen, een prachtig verhaal schrijven en af te sluiten met een zoen♥ 
Wil jij een jaar lang die "attente vriend" zijn die die leuke kaartjes stuurt? 
Dit alles voor  140, 160  of 180 euro : zonder postzegels/met postzegels nationaal/ internationaal op je eigenste deurmat, voor een jáár-lang. Wat er het volgende kwartaal op je mat zal vallen? Dat blijft nog even een verrassing.  Kies jij voor het kunstkaartentotaalpakket? Een jaar lang niet meer hoeven omkijken of speuren naar een geschikte kaart, want ze komen vanzelf naar jou toe in de maanden  Januari, April, Juli & Oktober! Na betaling is het jaarabonnement geactiveerd en kun je de eerste zending in JANUARI 2024 verwachten.
Meld je aan door jouw adres aan mij te sturen en de kosten van dit project over te maken op
bankrekeningnummer:  S. Dijkstra NL74 ASNB 0942 9530 29  
Dit project stopt vanzelf nadat jouw jaar verstreken is. 
Jij hoeft enkel op je deurmat te gaan liggen wachten! 
Heb je nog vragen of meld je aan  per email via het contact formulier

Groeten  Sjoukje
ps: d'r zit ook altijd **extra** inspiratie in 't pakket!
Voor beeldmateriaal van voorgaande jaren check KKJA2022 of KKJA2023​​​​​​​
Back to Top