Singel Sessie
Met mijn handen bezig zijn ervaar ik als een actieve manier om te ontspannen en tot rust te komen. Wil je ook met je handen aan de slag en kun je wel wat handvatten gebruiken om te beginnen? 
Kom langs voor een aan-slinger.
Kom.. borduren, monoprinten en/of collage maken. 
Kom je borduren,
>>een tekst of bloem op je eigenste kleding stuk.
>>een spreuk als welkoms boodschap aan je deur {deze bijvoorbeeld subversivecrossstitch}
>>een vrij borduursel met stof en steken naar eigen inzicht.
Maximaal 4 personen kunnen per keer komen borduren. Ik regel het materiaal en geef instructie. Verder regel ik een drankje en een knabbel voor je en ondertussen ga jij lekker aan de slag met naald, draad en stof. Vervolgens kun je thuis verder aan de slag met je borduurproject. 
Kom je monoprinten
>>met sjablonen en vormen.
>>met plant structuren.
>>met stof texturen.
Maximaal 2 personen kunnen per keer komen monoprinten. Ik regel het materiaal en geef instructie. Jij gaat experimenteren met verf en materialen en de druktechniek leren. Druk een poster voor aan je muur bijvoorbeeld, maximaal formaat A3. Inclusief een drankje en een knabbel natuurlijk. We kunnen je beeldend werk inlijsten zodat jij het thuis gelijk aan je muur kan hangen.
 
Kom je collage maken,
>>met papier, krijt en potlood.
>>met stof en stiksels.
>>met ruimtelijke materialen.
Maximaal 3 personen kunnen per keer komen collage maken. Ik regel het materiaal en geef instructie. Collage maken kan echt op heel veel verschillende manieren. Hierbij is het soms wel fijn om een beperking in materiaal aan jezelf op te leggen. Het kan ook zijn dat dit op natuurlijke wijze bij jou vanzelf gebeurd. Een collage kan in een plakboek en ook ingelijst, dat ligt totaal aan jou persoonlijke voorkeur en aan je collage natuurlijk *knipoog*. Tijdens het collage maken voorzie ik je van een knabbel en wat te drinken. 
Kom je borduren; met naald, draad en stof aan de slag?
Kom je monoprinten; met verf en kleur aan de slag? 
Kom je collage maken; met 2d en/of 3d materialen aan de slag? 
Wat: maken, met je handen bezig zijn, actief rusten.
Wanneer: op afspraak, een sessie van 2,5 uur is vaak voedend genoeg. 
Hoe: door contact met mij op te nemen en een sessie af te spreken.  
Zijn er kosten aan verbonden: Afhankelijke van welke singel-sessie je kiest zijn er materiaal kosten aan verbonden, minimaal 20 euro. Voor de entourage en mijn expertise word een donatie op prijs gesteld. Het “maken” staat voorop, dus heb je geen zak om in te grabbelen, neem als nog contact met mij op.  
Waar: Grachtenpand, Singel, mijn huis, Amsterdam. 
Singel Sessie; singel, duo, trio of quatro personen, afhankelijk van het type sessie je kiest. 
Lijkt dit je tof?! Stuur een bericht via het contact formulier, klik hier, dan bespreken we je ideeën, een datum en dagdeel. 
Back to Top